Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartofi dulci

de Anamaria Cook in Pui, 15 Aug 2012 | 1815 vizualizari

 

O reteta a la Gino D'Acampo. Mammma Miiiia!!!! Va marturisesc ca nu sunt un fan al carnii de pui si nici al branzei de capra dar preparate in felul asta sunt incredibile.

 

INGREDIENTE

  • 125 g branza de capra
  • 6 pulpe de pui dezosate
  • 2 ardei kapia copti (eu am avut din aceia la borcan)
  • 12 frunze de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper
  • 12 scobitori
  • 2 cartofi dulci (se mai numensc Yam sau sweet potatoes in limba engleza)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartofi dulci:

Intindeti pulpele de pui pe o suprafata plana (cu pielea in jos) si presarati-le cu un praf de sare si piper. Asezati cate doua frunze de busuioc pe fiecare pulpa de pui.


Sfaramati usturoiul si amestecati-l cu branza de capra. Impartiti branza in 6 parti egale si asezati-le peste fiecare pulpa de pui.


Taiati ardeii copti in felii de marime potrivita si puneti cate 2-3 felii peste fiecare pulpita.


Rulati pulpele de pui si infigeti scobitorile in pui la fiecare capat in asa fel incat sa formati un buzunar. Puneti puiul intr-o tava de cuptor (cu pielea in sus, eu am folosit pulpe fara piele) si presarati un praf de sare si piper.


Spalati cartofii bine, taiatii in bucati potrivite si punetii intr-o tava cu putin ulei si un praf de sare.


Puneti in cuptorul preincalzit la 180C/gaz 4 pentru 40 de minute sau pana ce cartofii sunt copti si puiul este gatit.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

iri_iri 1

15.08.2012, 19:51

Lau 1

19.08.2012, 16:33

bun

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 22:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu "Ceva fin"