Pui cu sos de capere si mustar

de gaby_duceag in Pui, 24 Mar 2014 | 6360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne pui
  • o ceapa uscata
  • 2 cepe verzi
  • 200 ml supa de pui
  • 200 ml smantana
  • o lingura mustar
  • o lingura cu capere
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • o lingura sos de soia
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de capere si mustar:



  1. Pune carnea la fiert in apa rece cu putina sare.

  2. Daca doresti sa faci cum am facut eu adauga in aceeasi oala morcovi, ceapa, telina radacina, patrunjel radacina, pastarnac (toate spalate bine, lasate intregi) si prepara la final o supa cu galuste. In caz contrar doar fierbe carnea, spumuieste si strecoara supa (e buna pentru alte preparate)

  3. Intr-un vas de tuci (asta e preferatul meu, dar tu poti prepara in orice vas cu fund dubu) pune ulei la incins. Pune bucatile de pui stropite cu sos de soia si le rumeneste frumos pe toate partile. Adauga ceapa tocata si mai caleste 2minute impreuna cu carnea. Stinge totul cu 200 ml supa de pui si da flacara la mic spre mediu. Lasa la fiert 20 minute (trebuie sa fie fiarta ceapa) Potriveste gustul de sare si piper.

  4. Intr-un bol amesteca smantana cu mustarul si adauga putin din sosul fierbinte din vas. Omogenizeaza si toarna peste carne. Tot acum adauga si caperele si zeama de lamaie. Omogenizeaza si lasa sa dea un singur clocot.

  5. Partea asta de final execut-o rapid, nu trebuie sa lasi sa fiarba, risti ca la fiert sa capete aspect de branzit, si nu vrei asta, asa-i?


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de capere si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

danakarin 1

30.03.2014, 08:38

Bun, bun, si interesant cu capere!

Xandrinne 1

30.03.2014, 20:11

mihaelar63 1

02.04.2014, 09:37

Asa spun si eu ca si Geanina , Interesanta reteta . Dar mai mult melanjul capere - sos de soia - smantana . Cum se face ca si eu m-am dat la capere in perioada aceasta ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui pe pat de legume