Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Curatam ceapa,morcovul,telina si usturoiul si le tocam(cat se poate de mic),apoi le punem la innabusit cu putin ulei.
Intre timp spalam copanelele si le punem peste legume(dupa 2-3 minute de cand le-am pus la innabusit) si le intoarcem pe toate partile apoi stingem cu vinul,lasam sa se evapore si punem rosiile (dupa ce le-am pus in blender)si apa.
Lasam sa fiarba la foc mic iar dupa 30 de minute circa(cand puiul e aproape gata) punem cartofii curatati si taiati in 2 sau 3 depinde cat sunt de mari.
Potrivim de sare si piper,punem putin oregano si lasam pe foc pana sunt fierti cartofii.
1
daca nu vreti sa puneti cartofii sa fiarba in aceasi cratita cu puiul puteti sa-i fierbeti separat si la sfarsit sa-i puneti 2-3 minute in sos.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult