Pui cu sos de rosii si cus cus

de La Ancuta in Pui, 18 Ian 2011 | 12647 vizualizari

COMENTARII (36)

Teo 1

18.01.2011, 21:46

Mai, Postavare, ce garnitura frumoasa ai reusit! esti tu mic, dar esti istet !

La Ancuta 1

18.01.2011, 21:56

Teo

izulika 1

18.01.2011, 21:58

n-am incercat niciodata cus cus d-asta cu ce ce aseamana la gust?

La Ancuta 1

18.01.2011, 22:07

Izulika sunt paste si sunt tare bune

Rocsi 1

18.01.2011, 22:22

pui cu sos

mirela0911 1

18.01.2011, 22:38

Foarte bun Tare-i place baietelului meu cus-cus-ul

Ina 1

18.01.2011, 22:57

La Ancuta 1

18.01.2011, 23:17

Haide Rocsi ca mai am

La Ancuta 1

18.01.2011, 23:17

Multumesc Mirela . Stie puiul tau ce e bun

La Ancuta 1

18.01.2011, 23:18

Ina

divainbucatarie 1

18.01.2011, 23:23

aziz 1

19.01.2011, 07:46

deliciosss

izulika 1

19.01.2011, 08:06

aham, multumesc de explicatie...atunci am sa il incerc si eu

MotanLaOale 1

19.01.2011, 08:30

bun bun

elena1988 1

19.01.2011, 09:18

LUK 1

19.01.2011, 10:06

ce mancarica buna...

MIUTA 1

19.01.2011, 10:36

Delicios si eu vreau

La Ancuta 1

19.01.2011, 13:57

Mona, Vladimir multumesc

La Ancuta 1

19.01.2011, 13:58

Elena, Luk

La Ancuta 1

19.01.2011, 13:58

Miuta hai repede la o portie

Mitinita 1

20.01.2011, 00:58

puiul ma face sa

La Ancuta 1

20.01.2011, 01:10

Adina daca-ti dau si tie te opresti?

gaby_duceag 1

20.01.2011, 07:19

fain!!

lia maria 1

20.01.2011, 09:10

DIANA B 1

20.01.2011, 09:44

Place si mie cus-cus

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta