Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi

de -Miti- in Pui, 6 Oct 2014 | 1615 vizualizari

 

O reteta inspirata din bucataria asiatica, se prepara rapid, iar ingredientele sunt acum accesibile.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpe de pui superioare
  • 2 linguri de sos de soia dark
  • 1/2 lingurita pudra de ghimbir
  • 1/2 lingurita usturoi pudra sau granulat
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi:

Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa pe prosoape de bucatarie absorbante. Dupa ce s-au uscat, le taiem in bucati de marime egala.


Intr-un bol, punem sosul de soia, ghimbirul, usturoiul pudra si zaharul si amestecam pana acesta din urma se topeste. Adaugam bucatile de pui si lasam deoparte cel putin 30 de minute. De obicei, eu le marinez cam 2 ore, in frigider.


Se prajesc in baie de ulei si se servesc cu orez la aburi, cu legume prajite sau ca atare.


Daca indragiti bucataria asiatica, neaparat sa incercati si voi Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Pushaa 1

06.10.2014, 15:10

ooaaaaauuuu cum arata!

Bunica 1

06.10.2014, 16:48

Imi place cu ghimbir!

Rocsi 1

06.10.2014, 20:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui Adobo