Pui Adobo

de elucubratiiculinare in Pui, 6 Feb 2012 | 2783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui,
  • 5 căței de usturoi,
  • 2 frunze de dafin,
  • 3/4 ceașcă sos de soia,
  • 1/4 ceașcă oțet de mere,
  • 1 lingură ghimbir proaspăt ras,
  • 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat,
  • 1 lingură zahăr brun,
  • 1 cană supă de pui,
  • 3 fire ceapă verde pentru garnitură,
  • orez fiert pentru garnitură.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Adobo:

Puiul se tranșează în bucăți potrivite. Se spală și se lasă la scurs. Adăugăm peste bucățile de pui usturoiul zdrobit, frunzele de dafin, sosul de soia, oțetul de mere, ghimbirul, piperul și zahărul brun. Amestecăm bine și dăm la frigider pentru 1 oră.


Într-o tigaie încingem 2 linguri ulei și prăjim un pic puiul pe ambele părți apoi turnăm și sosul în care a stat și supa de pui Gătim pentru o oră la foc mic.


Servim cu orez și ornăm cu ceapă verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Adobo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Angelina_Elena 1

06.02.2012, 15:33

Bine ai venit! ce-mi place cum arata mancarica ta

iri_iri 1

06.02.2012, 22:46

dupa cum arata as vrea si eu o plulpita

elucubratiiculinare 1

07.02.2012, 12:09

Mulțumesc mult tuturor pentru urările de bun venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi