Pui cu urechi de lemn

de LeBlogPiquant in Pui, 8 Noi 2010 | 14366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 linguri de sos de soia
  • 2 linguri de sos iute
  • 2 linguri sos dulce-acrisor
  • o ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • urechi de lemn (50g)
  • 1 lingura amidon
  • cateva picaturi ulei de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu urechi de lemn:

Taiati puiul in bucatele de 2cm, marinati-l in 2 linguri de sos de soia si 2 linguri de sos iute vreun sfert de ora, si prajiti-l in wok intr-o lingura de ulei, pana se patrunde, apoi scoateti-l pe o farfurie si lasati-l sa se odihneasca Separat, taiati o ceapa mica si un ardei gras cubulete, 1 dovlecel mic felii subtiri, si urechile de lemn rehidratate in prealabil, fasiute.

Mai puneti o lingura de ulei in wok, si trageti legumele la foc iute pentru 4-5 minute.

Apoi adaugati puiul, si un sos facut dintr-o lingura de amidon (sau faina), 2 linguri de sos de soia, 2 linguri de sos dulce acrisor, si mai lasati 2-3 minute amestecand in continuu.

La sfarsit, ati face foarte bine sa adaugati 2-3 picaturi (! - nu mai mult) de ulei de susan, care scoate foarte frumos in evidenta toate aromele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu urechi de lemn" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana