Pui cu usturoi si mamaliguta

de Corinuta in Pui, 20 Noi 2010 | 9518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • 1 cana faina de malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi si mamaliguta:

Se spala carnea de pui, se sterge si se pune la prajit intr-o cratita in ulei. Se rumeneste bine pe toate partile, apoi se presara boiaua si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare si piper, patrunjelul tocat si se lasa sa fiarba cca 30 de minute la foc potrivit pana scade apa la jumatate. In ultimele minute de fierbere se adauga usturoiul curatat si tocat marunt.

Intre timp se pun la fiert 3 cani de apa cu sare si faina de malai. Cand incepe sa fiarba se amesteca bine pana e gata.

Se serveste puiul pe pat de mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Corinuta 1

21.11.2010, 21:22

Mihaela, esti haioasa))

nadina73 1

22.11.2010, 01:00

a-ti papat fara mine?am ajuns si uite ce cuminte stau si astept

elena1988 1

08.02.2011, 10:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

pe 15.04 la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui in lapte