Pui cu usturoi si mamaliguta

de Corinuta in Pui, 20 Noi 2010 | 9701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • 1 cana faina de malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi si mamaliguta:

Se spala carnea de pui, se sterge si se pune la prajit intr-o cratita in ulei. Se rumeneste bine pe toate partile, apoi se presara boiaua si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare si piper, patrunjelul tocat si se lasa sa fiarba cca 30 de minute la foc potrivit pana scade apa la jumatate. In ultimele minute de fierbere se adauga usturoiul curatat si tocat marunt.

Intre timp se pun la fiert 3 cani de apa cu sare si faina de malai. Cand incepe sa fiarba se amesteca bine pana e gata.

Se serveste puiul pe pat de mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume si piept de pui