Pui cu varza la cuptor

de alldaycooking in Pui, 1 Aug 2012 | 1853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate de pui (de casa)
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • mix lamaie si piper
  • putin cimbru
  • 3 foi de dafin
  • 1 varza mica bio
  • 1 ceapa bio
  • 1 rosie bio
  • 1 ardei bio
  • smantana (de casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu varza la cuptor:

Pe jumatatea de pui am pus bucatele de unt si am presarat mixul lamaie si piper si putin cimbru. Am acoperit tava cu pui cu hartie de copt si am introdus in cuptor la 200 grade Celsius. Dupa 30-35 de minute puiul avea o culoare usor aurie.


Varza am taiat-o fideluta si am amestecat-o cu ceapa, rosia , ardeiul tocat si putina sare. Am scos puiul din tava am pus varza, foile de dafin si apoi am asezat carnea de pui peste varza. Am acoperit din nou cu hartie de copt si am introdus in cuptor la aceeasi temperatura. Dupa 30-35 de minute am inlaturat hartia de copt si am lasat carnea cateva minute sa se rumeneasca.


Noi am servit cu putina smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

iri_iri 1

01.08.2012, 21:51

place combinatia cu toate ca nu am mancat asa impreuna

alldaycooking 1

01.08.2012, 22:09

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Sarmale dezechipate