Pui grill cu porumb

de Zamfira in Pui, 18 Noi 2012 | 2411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 conserva mare de porumb
  • castraveti si gogosari murati
  • 200 g cascaval razuit
  • condimente pentru carne
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui grill cu porumb:

Pregatim carnea pentru grill. Spalam si portionam pieptul de pui.Batem usor feliile de piept, condimentam cu curry, busuioc, maghiran, praf de usturoi, sare si piper. Incalzim grill-ul sau o tigaie pentru gratar (am folosit Zepter - Grill - vezi indicatii de utilizare a vasului Zepter grill la reteta http://www.bucataras.ro/retete/friptura-cu-ciuperci-la-zepter-37917.html).


Dupe ce gratarul grill de piept de pui este pregatit, taiem marunt muraturile si incepem combinarea ingredientelor.


Intr-o tava yena punem putin ulei de masline. Primul start va fi pieptul de pui taiat bucati portivite, apoi muraturile, porumbul si in final cascaval razuit.


Punem tava in cuptorul incins pentru 15 minute, apoi reducem intesnitatea focului si-l mai lasam 5-7 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui grill cu porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Zamfira 1

18.11.2012, 19:42

Bya Ralu 1

21.11.2012, 09:58

Zamfira 1

21.11.2012, 11:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui a la Toscana