Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii ''

de Adele in Pui, 27 Apr 2014 | 2527 vizualizari

 

Este una dintre retetele preferate de mine si de familia mea :P

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpe (copanele) de pui.
  • 1 bere (300 ml)
  • 4 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi.
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 2 linguri de mustar
  • 6-7 cartofi
  • curry
  • sare
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii '':

Punem carnea la marinat in bere cu sare si piper ,adaugam uleiul cu usturoiul taiat felii si rozmarinul.Se lasa la frigider pentru cateva ore.


Dupa care intr-o tigaie cu o lingura de ulei sigilam carnea impreuna cu mustarul pentru cateva minute ,intorcand-o pe ambele parti.


Curatam cartofii si ii taiem in 4, ii condimentam cu ulei sare si curry dupa care ii asezam in tava alaturi de carne.


Dam la cuptor pentru 40-60 de minute la inceput la 180° dupa care ultimele minute la 200°.La jumatatea copturii adaugam usturoiul taiat bucatele printre cartofii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii ''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Adele 1

27.04.2014, 18:46

Bya Ralu 1

02.05.2014, 19:00

bun

Adele 1

02.05.2014, 19:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoi