Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Peste tot vezi pui pe sticla si la rotisor, ce ziceti de un pui in crusta de verdeturi?!
-Curatam puiul de eventualele pene, desprindem usor pielea fara a o rupe.
-Aromatizam untul cu marar, busuioc, coaja de lamaie, patrunjel.
-Tocam patrunjelul, mararul, busuiocul, un catel de usturoi si coaja de lamaie.
-Introducem in pui lamaia, dupa ce i-am ras coaja, ceapa si doi catei de usturoi.
-Ungem puiul pe sub piele cu untul aromatizat iar pe deasupra il masam cu ulei de masline, adaugam boia si intindem amestecul din verdeturi formand o crusta, sare si piper la final.
-Il bagam la cuptor pentru aproximativ 2 ore la o temperatura potrivita, pe mine m-a ajutat termometrul, temperatura carnii trebuie sa aiba 90 grade in interior.
O idee pentru satisfacerea gustului pretentios. :) :D
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult