Pui in iaurt pe sticla

de Oana in Pui, 7 Mai 2009 | 9557 vizualizari

 

Carnea de pui marinata in iaurt este deosebit de frageda si are o aroma foarte placuta. Eu am marinat un pui intreg si apoi l-am bagat in cuptor, pe sticla.

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • doua iaurturi micute
  • cimbru proaspat
  • menta proaspata
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • usturoi granulat
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in iaurt pe sticla:

Carnea trebuie marinata cel putin 12 ore, pusa de seara la frigider si gatita a doua zi.


Puiul se spala, apoi se pune intr-un castron mai mare, se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust. Se toarna apoi iaurtul si se unge bine peste tot, pe toate partile, apoi se acopera vasul cu o folie si se lasa la frigider.


Adoua zi se scoate puiul din iaurt, se aseaza pe o sticla umpluta cu apa, iar sticla intr-o cratita in care de asemenea am pus apa.


Se lasa la cuptor 50 de minute, la foc potrivit, stropindu-l din cand in cand cu zeama din craticioara.


Se serveste cu orice fel de garnitura sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in iaurt pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Miha 1

08.06.2009, 00:41

Am uitat ca l-am mai notat o data cu 5 furculite ...intrasem repede sa o fac...

Super babanul asta de pui!

28_andreea 1

19.11.2010, 13:54

ce bine arata

28_andreea 1

19.11.2010, 13:54

5 furculite de la mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu legume

de Rocsi 9

ieri la 18:06

Tort cu jeleu de visine

pe 04.03 la 17:55

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

pe 04.03 la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

pe 04.03 la 13:21

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

pe 03.03 la 09:17

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv chec sarat cu legume
  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

  • 05

    V

  • 06

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu legume

de Rocsi 9

ieri la 18:06

Tort cu jeleu de visine

pe 04.03 la 17:55

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

pe 04.03 la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

pe 04.03 la 13:21

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

pe 03.03 la 09:17

RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor