Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Carnea de pui marinata in iaurt este deosebit de frageda si are o aroma foarte placuta. Eu am marinat un pui intreg si apoi l-am bagat in cuptor, pe sticla.
Carnea trebuie marinata cel putin 12 ore, pusa de seara la frigider si gatita a doua zi.
Puiul se spala, apoi se pune intr-un castron mai mare, se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust. Se toarna apoi iaurtul si se unge bine peste tot, pe toate partile, apoi se acopera vasul cu o folie si se lasa la frigider.
Adoua zi se scoate puiul din iaurt, se aseaza pe o sticla umpluta cu apa, iar sticla intr-o cratita in care de asemenea am pus apa.
Se lasa la cuptor 50 de minute, la foc potrivit, stropindu-l din cand in cand cu zeama din craticioara.
Se serveste cu orice fel de garnitura sau salate.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult