Pui in sos de bere neagra

de ianculubita in Pui, 26 Mai 2013 | 3185 vizualizari

 

Daca e duminica,sa ne rasfatam putin!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru 1 persoana
  • 2 copanele
  • 1/2 cutie cu bere neagra
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura amestec buquet garni(din comert)
  • 1 lingura sos curry
  • 1 lingurita paprika
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • Garnitura
  • 100 g pastai congelate
  • 100 g baby carrote
  • 1 lingurita unt
  • 1 catel de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de bere neagra:

Intr-un bol amestecam pasta curry cu bouquet garni, paprika, sare, piper si ungem copanelele cu pasta rezultata. Le punem in tava, adaugam uleiul, berea, usturoiul pisat si busuioc taiat sau uscat. Acoperim si lasam la cuptor 20 minute, dupa care descoperim si mai lasam sa se rumeneasca 5 minute.


In acest timp punem la fiert in apa cu sare pentru 5 minute pastaile si morcovul, le scurgem si le sotam intr-o tigaie cu unt incins si usturoi taiat


Servim copanelele pe farfurie cu sos, alaturi de legume sotate.

TIPS-URI

1

pentru legume sotate se pot adauga si alte legume gasite prin frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de bere neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adasev12 1

26.05.2013, 13:38

adry88 1

26.05.2013, 13:41

yammy!

danakarin 1

26.05.2013, 22:45

Foarte bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in bere lemon