Piept de pui in bere lemon

de anca_rm in Pui, 20 Sep 2013 | 1454 vizualizari

 

Daca ati observant imi place sa gatesc cu bere sau vin . Vin si azi cu o reteta de pui cu bere lemon.

 

INGREDIENTE

  • o jumate piept de pui
  • 150 ml bere cu lamaie
  • O jumate de ceapa
  • O jumate ardei rosu
  • O jumate lamaie
  • Sare
  • Piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in bere lemon:

Feliem pieptul de pui in fasii lungi (de-a lungul ) si de grosimea unui deget si il punem la marinat pentru 1 ora cu sare , piper si zeama de la o jumate de lamaie


In acest timp pregatim ceapa , pe care o curatam si taiem dupa dorinta , la fel si ardeiul .


Intr-o tigaie punem uleiul la incins si ceapa .


Lasam pana cand ceapa se caleste putin (devine transparenta ) , punem ardeiul si pieptul de pui.


Lasam pana cand pieptul de pui se albeste pe albele parti si adaugam berea .Berea cu lamaie fiind dulce se caramelizat usor si formeaza un soc delicios.


Asteptam pana scade si daca mai trebuie mai puteti adauga sare si piper dupa gust .


P.S. Berea ajuta la fragezirea carnii .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in bere lemon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

_Alina_ 1

21.09.2013, 11:16

anca_rm 1

23.09.2013, 10:39

Rocsi , Alina multumesc

anca_rm 1

23.09.2013, 10:39

Karinna foarte bun este cu mamaliga

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de bere neagra