Pui in lapte

de elena1988 in Pui, 25 Feb 2011 | 2433 vizualizari

 

Intradevar este foarte bun daca este facut asa, eu am modificat putin reteta.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mediu
  • 10 catei de usturoi mai babani
  • 100 gr de unt
  • 1 cana de lapte(200ml)
  • 3 linguri de sos de soia
  • 1 lingura de ulei de masline sau ulei normal
  • un pic de pasta de ardei
  • zeama de la 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in lapte:

Incingem intr-o tigaie mai mare 50 gr de unt, punem puiul acolo si il prajim putin pe toate partile, lateralele puiului se vor rumenii mai greu. Dupa aceea il scoatem din tigaie pe un tocator si il ungem cu sosul facut din ( sos de soia, ulei, si pasta de ardei iute) sau il pune intr-un vas fara a-l mai unge.


Bunnn... Dupa ce l-am uns il punem in tava, punem langa el usturoiul laptele si punem si cateva feliute de unt langa si pe el,punem si zeama de la 1 lamaie si dam la cuptor 1ora jumate, pana laptele nu mai este in tava, la sfarsit o sa vi se para ca este ars dar nu este. Din cand in cand mai ungeti puiul cu laptele din tava.


Noi am servit cu o salata de rosii.

 

TIPS-URI

1

dupa ce am scos puiul din tigaie l-am pus pe tocator si l-am uns cu un sos facut din 3 linguri de sos de soia light, 1 lingura de ulei de masline si un varf de cutit de pasta de ardei, iese foarte bun, cine nu vrea sau nu are la indemana sos de soia , nu il mai unge cu nimic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

asubana 1

20.03.2011, 18:14

elena1988 1

21.03.2011, 21:23

asubana

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:44

foarte bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui a la Toscana