Pui in lapte

de elena1988 in Pui, 25 Feb 2011 | 4399 vizualizari

 

Intradevar este foarte bun daca este facut asa, eu am modificat putin reteta.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mediu
  • 10 catei de usturoi mai babani
  • 100 gr de unt
  • 1 cana de lapte(200ml)
  • 3 linguri de sos de soia
  • 1 lingura de ulei de masline sau ulei normal
  • un pic de pasta de ardei
  • zeama de la 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in lapte:

Incingem intr-o tigaie mai mare 50 gr de unt, punem puiul acolo si il prajim putin pe toate partile, lateralele puiului se vor rumenii mai greu. Dupa aceea il scoatem din tigaie pe un tocator si il ungem cu sosul facut din ( sos de soia, ulei, si pasta de ardei iute) sau il pune intr-un vas fara a-l mai unge.

Bunnn... Dupa ce l-am uns il punem in tava, punem langa el usturoiul laptele si punem si cateva feliute de unt langa si pe el,punem si zeama de la 1 lamaie si dam la cuptor 1ora jumate, pana laptele nu mai este in tava, la sfarsit o sa vi se para ca este ars dar nu este. Din cand in cand mai ungeti puiul cu laptele din tava.

Noi am servit cu o salata de rosii.

TIPS-URI

1

dupa ce am scos puiul din tigaie l-am pus pe tocator si l-am uns cu un sos facut din 3 linguri de sos de soia light, 1 lingura de ulei de masline si un varf de cutit de pasta de ardei, iese foarte bun, cine nu vrea sau nu are la indemana sos de soia , nu il mai unge cu nimic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in lapte" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor (facut pe sticla),cu garnitura de legume