Pui in sos de gogosari

de mirela0911 in Pui, 24 Sep 2011 | 1983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe, aripi)
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • 4 lg ulei masline
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de gogosari:

Se curata ceapa si se taie marunt. Gogosarul se curata de seminte si se taie cubulete.


Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si se caleste putin. Se pune si carnea si se intoarce pe toate partile pana se albeste. Se adauga gogosarii, se lasa 3-4 minute apoi se toarna apa (nu trebuie sa treaca peste carne). Se condimenteaza cu sare si se lasa sa fiarba la foc iute cu capac.


Rosia se opareste, se curata de piele apoi se taie cubulete. Cand apa a scazut la jumatate se adauga rosiile. Se mai adauga sare daca este cazul si piper si se lasa sa mai fiarba pana ce carnea este bine facuta. Se serveste alaturi de cartofi piure si asezonata cu patrunjel verde tocat.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

DIANA B 1

03.10.2011, 10:11

Bunuuuuuuuuuuuuuuut

Lau 1

03.10.2011, 10:33

bun

mihaelar63 1

03.10.2011, 10:34

Foarte bun , acum e sezonul gogosarilor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
piept de pui la cuptor