Pui intreg din supa aromat la cuptor

de - TABITA - in Pui, 19 Mai 2013 | 2286 vizualizari

 

Daca ati facut o supa de pui si vreti sa preparati puiul separat, atunci va sugerez aceasta reteta. Cred ca niciodata nu am gustat o carne de pui atat de gustoasa. Cel putin, pentru mine, a fost demential! Clar, trebuie sa-l faceti si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg din supa
  • 1/2 de supa (eventual si cu legume din supa)
  • 4 catei de usturoi
  • cateva linguri cu ulei de masline
  • seminte de chimen
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui intreg din supa aromat la cuptor:

Usturoiul se curata, se zdrobeste si se amesteca cu uleiul de masline, semintele de chimen, sare si piper.


Puiul se unge cu amestecul aromat pe deasupra si pe sub piele.


Intr-o tava sau intr-un vas termorezistent se pune supa si apoi puiul.


Se da tava la cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 30 de minute pana capata o culoare aurie.


Pentru un aspect mai frumos, acoperiti cu o folie de aluminiu in primele 20 de minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste alaturi de garnituri sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui intreg din supa aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

- TABITA - 1

19.05.2013, 18:56

Lau

gio 1

23.05.2013, 13:14

- TABITA - 1

23.05.2013, 13:14

gio

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoi