Pui jamaican

de Zamfira in Pui, 13 Oct 2012 | 2155 vizualizari

 

Pui aromat cu mult cimbru, crocant si putin picant de la ceapa.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe inferioare, superioare, aripi sau piept de pui)
  • 1-2 linguri cimbru
  • 1-2 cepe albe
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui jamaican:

Spalam si portionam puiul sau pieptul de pui il feliem subtire si-l batem ca pentru snitele. Curatam si spalam ceapa, o feliem, adaugam cimbru, sare, piper si bucatile de carne. Amestecam compozitia foarte bine, o acoperim si-l lasam la rece minimum 30 de minute (recomandat chiar de seara pana a doua zi).

Indepartam ceapa, dam carnea prin pesmet si o prajim in ulei sau la tava in cuptor pe hartie de copt, stropit din abundenta cu ulei. Adaugam sare si in pesmet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui jamaican" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pui jamaican-0
Pui jamaican-1
Pui jamaican-2
Pui jamaican-3
Pui jamaican-4
Pui jamaican-5

COMENTARII (22)

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

13.10.2012, 22:06

adry88

adry88 1

15.10.2012, 09:24

Bya Ralu

Bya Ralu 1

22.10.2012, 16:42

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!