Pulpe de pui in unt cu cartofi la cuptor

de alieli in Pui, 12 Oct 2010 | 8023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe de pui
  • 100 gr unt
  • 8-10 cartofi potriviti
  • 5-6 linguri de ulei
  • sare, piper, busuioc, oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in unt cu cartofi la cuptor:

Tai pulpele le sarezi si le piperezi dupa gust apoi le lasi la frigider aproximativ 60 minute.

Cureti cartofii, ii tai in patru si ii asezi in tava de cuptor in care ai pus uleiul, presari sare, piper oregano si busuioc si apoi dai tava la cuptor(cuptorul trebuie preincalzit)

Intr-o tigaie mai mare pui untul la topit si asezi pulpele. Din cand in cand pui cate un pic de apa le invarti pe o parte si pe cealalta. Cand crezi ca s-a facut carnea lasi sa scada apa complet si le lasi sa se rumeneasca.

Pofta mare

TIPS-URI

1

Se poate servi cu muratura sau cu sos de usturoi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in unt cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi