Pui Kiev

de Gherca Daniela in Pui, 23 Ian 2016 | 2288 vizualizari

 

Un pui foarte bun, fraged in interior, aromat, iar la exterior are o crusta crocanta foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 1 lingurita de marar uscat
  • 2 catei de usturoi
  • 60g unt la temperatura camerei
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • pesmet
  • cascaval ras
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kiev:

Untul il amestecam cu usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si mararul, potrivim de sare si piper si punem pasta rezultata intr-o folie de plastic, iar cu ajutorul foliei facem un baton (foto), pe care il bagam la frigider sa se intareasca.

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu servetele de bucatarie, apoi il taiem in doua, dupa care cu ajutorul unui cutit facem cate un buzunarel din partea mai groasa din piept, avand grija sa nu il intepam.

Dupa ce s-a intarit batonul il taiem in 2, iar fiecare bucata o bagam in buzunarelele facute la pieptul de pui.

Cele 2 bucati de piept umplute cu pasta de unt le saram si piperam, apoi le bagam in oul batut spuma, pe urma prin pesmet, apoi din nou prin ou si la sfarsit prin pesmet.


Intr-o tigaie punem ulei la incins si prajim pieptul de pui pe ambele parti, nu trebuie sa se prajeasca in totalitate deoarece il badam la cuptor.

Intr-o tava am pus un gratar, unde am tranferat cele 2 jumatati de piept la cuptor pentru cca.20 minute.

La sfarsit presaram cascaval ras. Servim alaturi de o garnitura si o salata, in cazul meu am servit cu cartofi Duchesse si salata de varza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kiev" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 33 %
899.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Stefania1964 1

25.01.2016, 15:23

arata super si sigur este tare bun!

mihaelar63 1

29.01.2016, 08:49

Ce buun !!! cam de multisor este si la mine pe lista

Rahela Velicu 1

14.03.2016, 16:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

ieri la 14:36

Salata de dovlecel, cu iaurt, marar si usturoi

de RODIMUR 7

pe 08.07 la 15:18

RETETA RECOMANDATA
Rulada colorata din piept de pui