Pui la borcan

de mihaelar63 in Pui, 11 Mai 2020 | 2625 vizualizari

 

  Am vizionat reteta pe You Tube la Russian food si mi-a parut interesanta. Bineinteles ca mi-a tulburat somnul pana in momentul in care am reusit sa o pun in aplicare. Se obtine un pui suculent si gustos.  Cred ca condimentarea tine de gustul fiecaruia. Deci va invit sa fiti creativi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pui de casa -pulpe si spate
  • 2 cepe rosii
  • 1 caciulie usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita oregano uscat maruntit
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la borcan:

  1.  Carnea de pui bine spalata se pune intr-un bol impreuna cu condimentele si cu sarea .
  2. Se amesteca bine , masand usor bucastile de carne pentru ca sa se condimenteze uniform .
  3. Ceapa se  curata si se taie jumatati .
  4. Se curata usturoiul de mustati si se taie in jumatate .
  5. Mie imi place in fripturi sa procedez astfel cu usturoiul .
  6. Dupa cocere , usturoiul se strange usor si continutul ca o crema il intind sau amestec pe/in  carne .
  7. Ardeii se curata , spala si se taie dupa dorinta .
  8.  Se foloseste un borcan adecvat cantitatii de pui ce o avem. Eu am folosit un borcan de 2 l.
  9. Se aseaza carnea de pui si foaia de dafin in borcan , alternand cu ceapa , usturoiul si ardeii grasi .
  10. Sigilati gura borcanului cu ajutorul unei folii de aluminiu .
  11.  Atentie !!!!Cuptorul nu se preincalzeste pentru a evita sparcera borcanului .
  12. Borcanul se pune  la cuptor timp de o ora si jumatate la 180 grade Celsius .
  13. Daca doriti carnea mai rumena scoateti folia inainte cu 20 de minute de terminarea coacerii .
  14.  Serviti carnea de pui preparata la borcan ,alaturi de garnitura si salata preferata .
  15.           Pofta mare !!!

TIPS-URI

1

In reteta vizionata ceapa era taiata inele si usturoiul taiat mai marunt.

2

Se curata usturoiul de mustati si se taie in jumatate.

3

Mie imi place in fripturi sa procedez astfel cu usturoiul .

4

Dupa coacere, usturoiul se strange usor si continutul ca o crema il intind sau amestec pe/in carne.

5

Atentie !!!!Cuptorul nu se preincalzeste pentru a evita spargerea borcanului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la borcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

pe 03.12 la 13:40

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Turta dulce
Mi-a facut cu ochiul aceasta turta dulce pe blogul Bucatarului maniac si pana nu am facut-o nu m-am lasat :-), ca prea i-a facut reclama.
Turta dulce
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
,, Bunatati pentru Craciun " Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului.
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branza si spanac