Pui la borcan

de mihaelar63 in Pui, 11 Mai 2020 | 227 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

11.05.2020, 09:46

vasimur 1

11.05.2020, 10:59

madi_marin 1

11.05.2020, 17:41

Woow! Nu m-as fi gandit....

abstract01 1

11.05.2020, 17:49

Constelatialeu 1

11.05.2020, 19:43

Ai inchis puiul in borcan, nu se sufoca ?

Rocsi 1

11.05.2020, 20:01

Nu m-as fi gandit la asa mod de preparare al puiului, niciodata! Ce fain ti-a iesit!

Adi 1

11.05.2020, 20:54

laura_n 1

11.05.2020, 21:13

Deci, cum e? Ca o tocana de pui? Ingenios mod de a gati, desi sigur in cazul meu s-ar sparge borcanul )))

mihaelar63 1

11.05.2020, 21:24

Laura, asta mi-a fost si mie frica. Ma tot gandeam cum o sa pot salva carnea daca se sparge borcanul ) .
Daca lasi folia , va semana cu un pui aromat preparat la aburi . Daca scoti folia de aluminiu [ cum am procedat eu ] puiul se va mai rumeni dar in interior ramane suculent .

mihaelar63 1

11.05.2020, 21:24

Rocsi , nici eu dar se pare ca inventivitatea gospodinelor este mare

mihaelar63 1

11.05.2020, 21:25

Cleme , daca-i sucesti intai gatul , nu se mai sufoca )

Tabita _ 1

12.05.2020, 01:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Croque Madame/Croque Monsieur
  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu ochiuri