Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mi s-a facut pofta de puiul la ceaun pe care mi-l facea soacra mea;este adevarat ca nu are acelasi gust;eu nu am nici adevaratul ceaun de tuci,nici soba in care bagam de zor coceni de porumb sa se faca mai repede;cat despre lamaie,poate folositi si voi,daca nu,merita sa incercati;are o aroma si un gust deosebit.
Puiul curatat,portionat,spalat il pun in ceaun cu ulei si feliile de lamaie;dupa ce s-a rumenit adaug vinul,condimentez iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,usturoiul pisat;dupa cateva minute se poate servi pe farfurie alaturi de branza rasa si mamaliguta.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult