Pulpe de pui in sos de rosii aromat

de katty in Pui, 27 Oct 2017 | 5155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui inferioare
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura zahar brun
  • zeama de la o portocala
  • coaja rasa de la 1/2 de portocala
  • boia iute
  • 1 lingura ulei
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • patrunjel ptr decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de rosii aromat:

Curatam pulpele de pui, le spalam si le scurgem bine. Le crestam cu cutitul de 1-2 ori, apoi le asezam intr-un castron. Peste ele punem sare, piper macinat, boiaua iute si uleiul si le amestecam bine. Punem pulpele intr-o tava  pe care o dam la cuptor pana pulpele incep sa se rumeneasca. Adaugam conserva de rosii, zeama si coaja de portocala, zaharul, sare si piper si lasam pana sosul scade si se leaga.

Scoatem tava si presaram deasupra patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de rosii aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la tigaie