Pui la cuptor impanat cu legume si carnati proaspeti

de Valyvalentyna in Pui, 19 Apr 2014 | 1338 vizualizari

 

Bun de tot..!!

 

INGREDIENTE

  • Un pui 2 Kg si jumatate,
  • condiment de pui,
  • 1 pliculet piper alb,
  • 250 gr legume [mix din comert},
  • 200-250 gr ciuperci proaspete,
  • 3 catei de usturoi,
  • 250 ml vin rosu,
  • ulei pt uns tava,
  • 4 capete de carnati proaspeti,
  • scobitori.
  • 1 legatura patrunjel verde{optional}
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor impanat cu legume si carnati proaspeti:

Spalam bine puiul il condimentam cu condimentele speciale {e bine sa condimentati puiul cu o zi inaite sa stea peste noapte in condimentele lui} inpanam cu carnati si legumele,ciupercile taiate in 4, si usturoi tocat si putin vin "sigilam" adica il inchidem cu scobitori sa nu cada legumele, il punem in tava unsa cu ulei sil bagam la cuptor preincalzit la 250 de grade {lasat 20 min} apoi reducem la 180 de grade si il lasam 20- 25 min pina se rumeneste frumos, mai dechidem cuptorul cind si cind pt al stropi cu vin. Cind este gata puteti presara patrunjel verde tocat .

 

TIPS-URI

1

Il puteti servi cu sos de smintina. [orice}

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor impanat cu legume si carnati proaspeti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Valyvalentyna 1

19.04.2014, 23:47

Multumesc la fel si tie Miuta Sarbatori fericite

Rocsi 1

20.04.2014, 15:12

Cat de fain si rumen

Bunica 1

20.04.2014, 21:09

Rumeiorul asta iti face cu ochiul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel