Pui la punga

de babi5 in Pui, 22 Mar 2014 | 6293 vizualizari

 

Am tot poftit un pui grill ,si fiindca nu am grill la cuptor am ales intre pui pe sticla si pui la punga ,si am ales ultima varianta, a iesit super super bun. L-am imbalsamat bine cu un bait facut din suc de portocala, usturoi ,ulei de floarea soarelui si condimente apoi dupa ce a stat 1./2 ora asa imbalsamat l-am bagat in punga minune si tusti in cuptor cu el ...a iesit o bunaciune ..

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (cca ,1,5 kg
  • 2 portocale
  • 50 ml ulei
  • 6 catei de usturoi
  • putina boia
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga:

Prima data am pregatit baitul pentru pui, am curatat usturoiul ,apoi l-am zdrobit cu presa de usturoi intr-un castronel l-am pus.


Am adaugat sucul de la cele 2 portocale, boiaua,sarea,piperul,vegeta si uleiul, le-am amestecat bine ,apoi cu o pensula de silicon am imbalsamat puiul si pe dinauntru si evident in exterior.


L-am lasat o jumatate de ora sa-si ia mireasma din mirodenii apoi l-am asezat intr-o tava in care am pus un pahar de apa si am introdus tava in cuptorul in prealabil incins la 220 grade.


Cind puiul s-a rumenit bine am considerat ca este gata . Am inchis cuptorul si am mai lasat puiul in cuptor pina s-a racit putin .


Apoi am desfacut punga l-am asezat pe un platou si puiul este gata de a fi servit cu garniturile aferente ,dupa gustul fiecaruia .


Pofta sa aveti !

 

TIPS-URI

1

Garniturile pentru pui dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

babi5 1

23.03.2014, 14:18

foarte bun laura multumesc

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 13:56

Wow, ce frumos e rumenit!

malacu 1

06.04.2014, 10:29

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga