Pui la punga

de babi5 in Pui, 22 Mar 2014 | 8498 vizualizari

 

Am tot poftit un pui grill ,si fiindca nu am grill la cuptor am ales intre pui pe sticla si pui la punga ,si am ales ultima varianta, a iesit super super bun. L-am imbalsamat bine cu un bait facut din suc de portocala, usturoi ,ulei de floarea soarelui si condimente apoi dupa ce a stat 1./2 ora asa imbalsamat l-am bagat in punga minune si tusti in cuptor cu el ...a iesit o bunaciune ..

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (cca ,1,5 kg
  • 2 portocale
  • 50 ml ulei
  • 6 catei de usturoi
  • putina boia
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga:

Prima data am pregatit baitul pentru pui, am curatat usturoiul ,apoi l-am zdrobit cu presa de usturoi intr-un castronel l-am pus.

Am adaugat  sucul de la cele 2 portocale, boiaua,sarea,piperul,vegeta si uleiul, le-am amestecat bine ,apoi cu o pensula de silicon am imbalsamat puiul si pe dinauntru si evident in exterior.

L-am lasat o jumatate de ora sa-si ia mireasma din mirodenii apoi l-am asezat intr-o tava in care am pus un pahar de apa si am introdus tava in cuptorul in prealabil incins la 220 grade.

Cind puiul s-a rumenit bine am considerat ca este gata . Am inchis cuptorul si am mai lasat puiul in cuptor pina s-a racit putin .

Apoi am desfacut punga l-am asezat pe un platou si puiul este gata de a fi servit cu garniturile aferente ,dupa gustul fiecaruia .

Pofta sa aveti !

TIPS-URI

1

Garniturile pentru pui dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga