Tocanita de ciuperci

de T I M E A in Pui, 8 Mar 2012 | 3144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 100 gr carnaciori picanti
  • 100 grame piept de porc afumat
  • o ceapa 
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 150 gr smantana
  • o lingura faina
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Spalam si curatam ciupercile si le taiem bucatele.


Tocam ceapa si o punem la calit in ulei impreuna cu carnaciorii si pieptul de porc taiate bucatele. Adaugam apoi ciupercile si mai lasam la 3-4 minute.


Turnam apoi o cana de apa fierbinte si lasam la fiert la foc potrivit. Daca mai e nevoie se mai poate adauga apa.


Adaugam sare si piper dupa gust.


Cand ciupercile sunt aproape fierte adaugam si usturoiul taiat marunt.


Daca s-au fiert ciupercile putem adauga si dresatura facuta dintr-o lingura de faina si 150 gr smantana.


Luam de pe foc si adaugam patrunjel verde.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:01

eu le pap si goale asa imi plac de mult

T I M E A 1

10.03.2012, 13:54

eu nu

T I M E A 1

12.03.2012, 12:47

??

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de piept de pui cu ciuperci si rosii