Tocana de legume,orez si pui

de AnyCostescu in Pui, 8 Iul 2013 | 5030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 1dovlecel
  • jumatate de vanata
  • 5 ciuperci mari
  • jumatate ardei gras rosu
  • jumatate ardei gras verde
  • jumatate ardei gras galbe
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • ulei pt calit
  • 100 g orez
  • boabe de coriandru
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • usturoi
  • sare ,piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume,orez si pui:

Copanelele se spala ,se condimenteaza si se pun la rumenit in putin ulei.

Dovlecelul se curata de coaja si se taie cuburi, se pune la calit impreuna cu vanata taiata cuburi.

Se adauga ceapa taiata cubulete,morcovul taiat rondele, ardeii grasi taiati fasii si ciupercile taiate felii..Se calesc impreuna pana se inmoaie putin.

Se rastoarna totul intr-o oala mai incapatoare.

Se pun si copanelele peste legume, se adauga 500 ml apa si se lasa sa fiarba totul 10 minute.Se pun boabe de coriandru, sare si piper dupa gust,

Dupa cele 10 minute, se adauga orezul si se lasa sa fiarba ,pana scade aproape tot sosul si orezul este bine facut .La sfarsit adaugam rosiile tocate si usturoi (eu am avut niste mujdei ramas).

Se mai lasa sa dea cateva clocote si se opreste..

Se serveste cu muraturi :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume,orez si pui" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca