Pui la tava

de lenca21 in Pui, 27 Dec 2009 | 4962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui,
  • ardei (gogosari) murati,
  • vin alb,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tava:

Puiul, curatat bine de grasime si de pielite si taiat in felii subtiri, se caleste la foc iute.
Dupa ce s-au prajit toate bucatile rapid (ca sa-si pastreze sucurile in interior), se aseaza toate intr-un vas , si ardeii (gogosarii) murati se taie in bucati.
Peste puiul asezat in vas se toarna putina supa ,puiul este gata de mers in cuptorul incalzit la foc mediu (365 grade F) dupa ce il acopar cu folie de aluminiu.
Se lasa la cuptor cam o ora (sau pana ce carnea este foarte frageda).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta rapida - Pui cu legume chinezesti