Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice

de Panacris in Pui, 7 Iul 2016 | 1758 vizualizari

 

Zilele trecute, am vizionat un video, cu un preparat de bază cu carne de pui, mozzarela, rosii si busuioc, postat de dragul http://www.bucataras.ro, preluat de pe @Tasty sau @Tastemade :D, what ever :d  Mi-a rămas pe retină, am reținut, ingredientele și modul de preparare, așa că am executat  Sincerrrr???? Superrr fraged, aromat și mai ales simpluuuuu  Spor și poftă bună! http://retete.panacris.ro/recipes/piept-de-pui-cu-mozzarella-rosii-si-ierburi-aromatice/

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui cca. 500 g ( 2 bucăți),
  • Mozzarella 2 bucăți mici, cca. 100 g,
  • Roșii medii cca. 2 bucăți,
  • Frunze de salvie,
  • Frunze de lămâiță,
  • Sare de mare cca. 20 g,
  • Piper proaspăt măcinat cca. 2 g,
  • Smântână de gătit cca. 300 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice:

Pieptul de pui se crestează la cca. 1 cm distanță. În crestături se pune o felie de mozzarella, o felie de roșie și o frunză aromată, alternând ierburile aromate, apoi se asezonează de sare și piper. Într-un vas termorezistent, se toarnă smântâna, apoi se așează piepții de pui împănați și se dau la copt, în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 200 grade, neacoperit. Fripturica se poate servi caldă sau rece ;) simplă sau cu un adaos de salată ;) P.S. Eu am servit-o cu o piersică, stropită cu oțet balsamic;) Noh, asta-i deja altă rețetă ;) Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Satisfyyourcravings 1

08.07.2016, 22:27

Ahhh ce combinatie!

miki_a 1

09.07.2016, 10:56

Si mie mi-a ramas video-ul "pe retina" dar n-am avut timp de experimentat! Combinatia e una care imi place foarte mult (individual), dar impreuna cred ca sunt de

simona72 1

09.07.2016, 14:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Pui domnesc