Pui manastiresc

de Sim0na in Pui, 12 Mar 2013 | 1879 vizualizari

 

Dupa ce am poftit, si am tot poftit... Mai intai la Gaby, apoi la Laurici.. si n-am mai rezistat dom`le! Cat de bun este.. mm... cum sa zic.. este ceva de care nu te saturi!
Din pacate pozele nu-s tocmai reusite, sper sa le refac.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati mici pulpe superioare pui
  • 1 ceapa
  • 7 ciuperci champignon
  • 100 ml vin alb
  • 5 catei usturoi
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • cimbru
  • 1 mana patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui manastiresc:

Pulpele de pui le-am condimentat cu sare, piper si boia iute, si le-am prajit in ulei pe ambele parti, apoi am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba la foc mic cca 30 minute (eu am folosit un wok).


Intr-o alta cratita am calit ceapa tocata marunt, am adaugat ciupercile toataie feliute si am lasat pe foc pana s-au inmuiat putin ciupercile. Am adaugat vinul si am lasat sa fiarba cca 10 minute. Am adaugat ciupercile peste carne, am adaugat usturoiul pisat, cimbrul si am lasat inca vre-o 10 minute pe foc.


Am amestecat smantana cu patrunjelul tocat, si amestecul l-am pus peste pui. Am lasat sa dea doua clocote si am oprit focul. Am servit alaturi de mamaliguta calda.


Pofta buna va doresc!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui manastiresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

marcela1979 1

13.03.2013, 06:37

foarte bun

diana_k 1

13.03.2013, 09:06

ianculubita 1

13.03.2013, 09:09

Delicios!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc