Rulouri din piept de pui

de pansy1 in Pui, 17 Feb 2010 | 2675 vizualizari

 

Este o reteta foarte gustoasa care pare laborioasa,dar de fapt nu este.

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui mare
  • -1 morcov
  • -1 mar
  • -aprox 150g cascaval
  • -1/4 lg (lingurita ) scortisoara -optional
  • -sare,piper
  • -1 lg pasta de ardei iute,sau boia dulce,dupa preferinte
  • -1 lg zahar
  • -1 lg apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui:

Pieptul de pui se taie felii si se bate usor.

Se face o umplutura morcov, mar,sare,piper macinat si eu adaugat putina scortisoara,cam un sfert de lingurita.dar asta e optional.

Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura.

Apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoare.

Rulourile se ung cu un amestec din :

1 lg (lingurita ) de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ) ,
1 lg zahar
1 lg apa

Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile,sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime (cazul meu.).
Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc.(timpul e acum functie de cuptor )

Eu avand cratita asta,am continuat gatirea pe aragaz.
Cand vedeti ca e aproape gata presarati cu bucatele de unt si la sfarsit cu patrunjel si parmezan.

Eu le-am servit cu ciuperci champignon cu lamaie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Oana 1

19.02.2010, 23:03

Chiar ca sunt deosebite si pe placul meu

dicarmencitta1957 1

20.02.2010, 14:49

Un deliciu,ce bine ca mi-ai adus aminte am si eu reteta,uitasem de ea.Arata super delicios,felicitari.

elena1988 1

01.03.2011, 09:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!