Pilaf cu rosii cherry si spanac

de alice_ciobanu in Pui, 14 Dec 2011 | 1874 vizualizari

 

Pentru că eram în criză de timp şi trebuia să încropesc foarte repede ceva de mâncare, m-am gândit să fac un pilaf. Alături de o friptură de pui la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • Pentru pilaf: 
  • orez
  • spanac
  • câteva roşii cherry
  • ulei de măsline
  • delikat, 
  •  Pentru friptura de pui
  •  pulpe de pui,
  •  o cana de vin,
  •  rozmarin, tarhon, delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu rosii cherry si spanac:

Se spală orezul şi se pune la călit în puţin ulei. Apoi se pune apă şi se dă la fiert la foc foarte foarte mic. După vreo 15 minute am adăugat spanacul tocat, roşiile cherry şi delikatul. Se lasă la fiert la foc foarte, foarte mic, încă vreo 20 minute.


În timpul ăsta am încropit o mică friptură de pui. Adică: am pus într-un vas yenna pulpele de pui peste care am turnat o cană de vin, câţiva stropi de ulei de măsline, rozmarin, tarhon şi delikat. Am dat totul la cuptor cam 20 de minute.


Totul a fost delicios, alături de nişte castraveţi muraţi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu rosii cherry si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

15.12.2011, 11:03

Foarte bine arata pilaful cu spanac ,. energizant pe vremea asta

kamy 1

15.12.2011, 13:29

place mult pilaful,cu orice

mamaieelena 1

17.12.2011, 23:40

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui