Pui marinat cu iaurt si ienibahar

de noiinbucatarie in Pui, 13 Oct 2017 | 332 vizualizari

 

O reteta de pui marinat minunata!

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de pui
  • 250 g iaurt simplu
  • 30 g unt
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1/2 lingurita ardei boia iute
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita curcuma
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • boabe de ienibahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marinat cu iaurt si ienibahar:


Mai intai amestecam iaurtul cu condimentele in afara de ienibahar. Adagam carnea de pui ( copanele, pulpe sau piept) si amestecam bine. Dam la frigider pentru 1 ora.


Topim untul intr-o tigaie, adaugam carnea si sosul de iaurt si lasam acoperit sa fiarba. Din cand in cand amestecam si mai adaugam o cana de apa. Adaugam si boabele de ienibahar.


Presaram verdeata la final. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Boabele de ienibahar se pot rasni, sau puteti folosi direct ienibahar praf.

2

Se poate face si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat cu iaurt si ienibahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

noiinbucatarie 1

14.10.2017, 13:35

Rocsi 1

14.10.2017, 20:58

La cat de bine arata, cu siguranta a fost super gustoasa!

noiinbucatarie 1

14.10.2017, 21:07

Merci mult! A fost bun, dar putin!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

Chec aromat cu piscoturi si gem de caise

de katty 5

ieri la 15:00

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel