Pui Parmezan

de nico15 in Pui, 20 Aug 2011 | 2539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 bucati piept de pui
  • 1-2 oua,
  • 50 ml lapte
  • pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • suc de rosii
  • 150 g de mozarella
  • 150 g de parmezan
  • ulei
  • cimbru,
  • busuioc
  • sare,
  • piper
  • faina  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Parmezan:

Se iau bucatile de piept de pui se taie longitudinal si se pun 15 minute intr-o marinada dupa cum urmeaza: ulei, boabe de piper,1 catel de usturoi, 50 ml vin alb, boabe de ienupar sparte.


Dupa ceea se scot bucatile de pui se sterg de compozitia respectiva si vom proceda in felul urmator.


Luam folie de plastic si asezam pe rand bucatile de piept de pui acestea vor fi protejate si le vom bate cu ciocanul cu atentie sa nu se rupa, dupa care se vor da prin: faina, ouale le batem impreuna cu laptele si vom trece bucatile de carne prin aceasta compozitie si la final prin pesmet operatiunea se repeta de doua ori dupa care prajim bucatile de carne cu atentie pe fiecare parte.


Scoatem pieptii de pui si ii vom aseza intr-un vas termorezistent care a fot uns cu ulei si un pic de pesmet, aranjam pietii de pui punem branza mozarella, parmezanul, sucul de rosii, usturoiul si cimbru si busuiocul maruntit bine, dupa care il dam la cuptor aproximativ 20-25 de minute.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

21.08.2011, 17:06

adry88 1

21.08.2011, 21:09

place

alinutzika 1

21.08.2011, 23:29

interesanta combinatie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui inabusite cu usturoi