Pui pe borcan

de Lau in Pui, 8 Mar 2011 | 11169 vizualizari

 

nu am avut sticla asa ca am inventat si am facut cu borcan l-am cracanat cam tare dar a iesit foarte bun.de maine gata intru si eu in post

 

INGREDIENTE

  • un pui marisor
  • condimente pentru pui
  • 1 borcan
  • 1 foaie de dafin
  • un pic de sare
  • 6 cartofi
  • 50g ulei
  • 1 pahar apa +apa din borcan
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe borcan:

Se spala si se curata puiul, se taie pielea din jurul gatului, se condimenteaza,se pune apa in borcan se adauga sarea,condimente,foaia de dafin,se pune puiul,se pune puiul in mijlocul tavii.

se curata cartofii, se spala si se taie in 8. Se pun in tava, se condimenteaza deasupra se adauga uleiul, apa,se da la cuptor in jur de 1si 30min.

aveti grija cand scoateti tava din cuptor,e mai bine s-o lasam sa se raceasca putin in cuptor cu usa deschisa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MIUTA 1

09.03.2011, 18:16

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 14:51

hai k e comic puiu cum lai pus sa stea,saracul pui lai cam chinuit.ma dai pe spate cu inventiile tale acu viu si eu sa mananc la ce bn arata

Miha 1

04.06.2011, 16:14

Ahaaa...deci Lau a inventat borcanu'...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca