Pui pe pat de legume

de alilianaa in Pui, 8 Iun 2013 | 7860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • un morcov
  • o ceapa
  • 10 cartofi
  • 5 graunti de usturoi
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • sare, piper,menta verde, chimen
  • marar verde
  • ulei de masline 40 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de legume:

Legumele se curata, se stapa, se portioneaza si se pun intr-un bol. Se adauga peste ele sare, piper, ulei de masline, jumatare de graunti de usturoi tocati.

Pulpele se spala, se taie in doua, se scurg bine, se pun intr-un bol. Se adauga sare, piper, menta, chimen ( fiecare dupa gust), ceilalti graunti ramasi, ulei de masline. 

Se ia o tava dreptunghiulara, suficient de adanca. Se pun legumele primul strat peste care se pune carnea de-asupra. Sucul format in bolul cu carne se pune in tava si se completeaza cu apa. Se da la foc domol pret de o ora. Se intorc sau se completeaza cu apa dupa caz. 

Se adauga marar verde. 

Pofta buna!

Noi am servit  cu castravetii murati din dorare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de legume cu garnitura de cus-cus