Pui pe pat de legume

de alilianaa in Pui, 8 Iun 2013 | 7982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • un morcov
  • o ceapa
  • 10 cartofi
  • 5 graunti de usturoi
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • sare, piper,menta verde, chimen
  • marar verde
  • ulei de masline 40 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de legume:

Legumele se curata, se stapa, se portioneaza si se pun intr-un bol. Se adauga peste ele sare, piper, ulei de masline, jumatare de graunti de usturoi tocati.

Pulpele se spala, se taie in doua, se scurg bine, se pun intr-un bol. Se adauga sare, piper, menta, chimen ( fiecare dupa gust), ceilalti graunti ramasi, ulei de masline. 

Se ia o tava dreptunghiulara, suficient de adanca. Se pun legumele primul strat peste care se pune carnea de-asupra. Sucul format in bolul cu carne se pune in tava si se completeaza cu apa. Se da la foc domol pret de o ora. Se intorc sau se completeaza cu apa dupa caz. 

Se adauga marar verde. 

Pofta buna!

Noi am servit  cu castravetii murati din dorare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu lamaie si cartofi cu ciuperci calite