Pui pe pat de varza

de mimmi in Pui, 29 Ian 2013 | 1564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza alba
  • 1 piept de pui file
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei galben
  • 2 morcovi
  • marar
  • cimbru
  • sare,piper
  • 100 ml vin
  • foi dafin
  • condiment pentru pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de varza:

Taiem varza fideluta,dam morcovii pe razatoare,taiem ardeiul fasii,usturoiul feliute si ceapa julien. Calim legumele de mai sus intr-o lingura de ulei,pana s-au inmuiat cat de cat,condimentam cu sare,piper,marar si cimbru. Intre timp taiem pieptul de pui fasii sau felii si le condimentam. Punem legumele calite intr-un vas de yena,deasupra asezam pieptul de pui. Adaugam cateva foi dafin,vinul si putina apa. Acoperim cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor pentru cca 1h. Dupa 40 de minut,luam folia sau capacul jos.


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diaconta 1

29.01.2013, 20:50

Aaaaaaaaa bun

Bya Ralu 1

29.01.2013, 21:04

yammy

jolygina 1

29.01.2013, 23:03

nu am mai facut demult varza cred ca trebuie sa o trec si eu in meniu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale dezechipate