Pui pe sare

de lacrimioara in Pui, 22 Sep 2010 | 2664 vizualizari

 

pui fraged fara pic de ulei

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg,
  • condiment pt pui,
  • sare mare,
  • 2  catei usturoi,
  • o ceapa,
  • un cartof,
  • un morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sare:

Puiul se spala bine eu il cumpar din supermarkat, daca e de casa e mai bun, se condimenteaza cu condiment . Atentie, nu se mai pune sare pe el pt ca isi ia din sarea care se pune in tava.


Se umple puiul cu legume, adica cartoful taiat, morcovul, usturoiul, ceapa. Se pune sarea in tava un strat cat sa acopere ca o patura se aseaza puiul,se incalzeste cuptorul se coace la 180 gr 30 -35 minute depinde de cuptor pana se rumeneste bine.


Sa nu va speriati ca nu o sa iasa foarte sarat il scuturati de sare cand il luati din tava si sarea din condiment nu e multa ca sa-l sareze prea mult.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Laly 1

22.09.2010, 21:36

Eu vreau pieptul

Corinuta 1

26.09.2010, 00:00

il imparti cu mine Laly?

lacrimioara 1

29.09.2010, 00:50

de unde corina ca in 20 minute a fost gata poate alta data

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la ceaun