Pui pe sare

de lacrimioara in Pui, 22 Sep 2010 | 5014 vizualizari

 

pui fraged fara pic de ulei

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg,
  • condiment pt pui,
  • sare mare,
  • 2  catei usturoi,
  • o ceapa,
  • un cartof,
  • un morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sare:

Puiul se spala bine eu il cumpar din supermarkat, daca e de casa e mai bun, se condimenteaza cu condiment . Atentie, nu se mai pune sare pe el pt ca isi ia din  sarea care se pune in tava.

Se umple puiul cu legume, adica cartoful taiat, morcovul, usturoiul, ceapa. Se pune sarea in tava un strat cat sa acopere ca o patura se aseaza puiul,se incalzeste cuptorul se coace la 180 gr 30 -35 minute depinde de cuptor pana se rumeneste bine.

Sa nu va speriati ca nu o sa iasa foarte sarat il scuturati de sare cand il luati din tava si sarea din condiment nu e multa ca sa-l sareze prea mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Laly 1

22.09.2010, 21:36

Eu vreau pieptul

Corinuta 1

26.09.2010, 00:00

il imparti cu mine Laly?

lacrimioara 1

29.09.2010, 00:50

de unde corina ca in 20 minute a fost gata poate alta data

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii