Pui pe sticla

de kamy in Pui, 2 Dec 2010 | 6218 vizualizari

 

Simplu si cel mai gustos....dupa parerea mea

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • un cub unt
  • condimente:
  • sos Worcester
  • cimbru
  • salvie
  • curry
  • nucsoara
  • sare,piper
  • 3 foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Puiul l-am spalat bine, l-am sters, i-am desfacut pielea de la piept de pe carne,unde am frecat bine cu cubul de unt amestecat cu cimbru si 1 ling.sos Worcester. In rest l-am frecat bine cu curry,nucsoara,sare,piper,cimbru iar in interiorul lui am pus si salvie pe langa condimentele de mai sus. Am bagat puiul intr-o sticla (de tip vechi de bere...alt model nu-mi intra in cuptor) pe care am umplut-o cu apa, am asezat sticla in tava, am pus apa si in tava.cam de 3 degete,. In apa am pus 3 foi de dafin, cimbru si am introdus tava in cuptorul incins ptr.o ora jumate, la foc mic stropind din cand in cand puiul cu zeama din tava.


Noi l-am "devorat"cu piure de cartofi si cu ...super mujdeiul pe care-l papa cu placere si Sabina(ea nu prea e cu piscacioasele).


O sa postez si reteta mujdeiului.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

dupa ce condimentati puiul e recomandat sa-l inveliti intr-o folie si sa-l puneti o ora la frigider(eu nu am avut timp)

2

in tava puteti pune cartofi taiati cuburi...cand puiul e gata aveti si garnitura-cartofi natur....trebuie doar sa mai presarati pe ei niste patrunjel verde.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

kamy 1

04.12.2010, 00:54

ooo dia...ms

nadina73 1

06.12.2010, 01:21

de acord cu tine

kamy 1

06.12.2010, 11:04

nadina......

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti