Frigarui

de gaby_duceag in Pui, 14 Iun 2010 | 1845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 3-4 ardei grasi
  • 300-400 gr rosii cherry
  • ceapa uscata
  • costita
  • sare
  • piper
  • mustar
  • bere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Pieptul de pui se taie bucatele mici, costita cubulete, ardeiul spalat, la fel.

Pe betisoare pentru frigarui se alterneaza bucatele din piept de pui, costita, ardei, rosii cherry taiate in doua, ceapa

Se condimenteaza cu sare si piper , se ung cu mustar si se pun pe gratarul incins.

Se stropesc din cand in cand cu bere, invartindu-se periodic pe toate partile pana sunt bine patrunse,

E BUUUUUUN!

Se servesc cu sos alb .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Laly 1

17.06.2010, 23:42

O portie la pachet va rog.Uitati sunt si pregatita.

gaby_duceag 1

18.06.2010, 11:49

laly, mena sarumana

elena1988 1

25.03.2011, 12:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii