Pranzul HapiHap

de codrutad in Pui, 22 Oct 2010 | 2565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru piept de pui invelit in bacon:
  • 1 piept de pui
  • 4 felii bacon
  • masline
  • cascaval
  • ardei capia
  • sunca
  • sare,piper
  • pentru salata de cartofi:
  • 600 g cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • dressing:
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura otet
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 50 ml apa
  • patrunjel
  • paine hapihap(prajita)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pranzul HapiHap:

Piept de pui invelit in bacon:pieptul de pui se taie in doua parti.Fiecare parte se taie pe jumatate,dar nu pana la baza,sa formam un fel de buzunar.Se sareaza si se pipereaza,se pun deasupra masline taiate felii,fasii de ardei,de sunca si de cascaval.Se pliaza si se infasoara in 2 felii de bacon.La fel se procedeaza si cu cealalta bucata.Se aseaza in tava cu putin ulei se de da la cuptor pana se rumenesc.


Salata de cartofi:Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete sau in jumatati si se pun la fiert in apa cu sare.


Intr-un castron se pune mustarul,otetul,uleiul,apa si se amesteca pana se formeaza o maioneza subtire.Se adauga ceapa rosie tocata fff marunt si patrunjelul tocat/uscat si se amesteca bine.


Cartofii se scurg de apa si se pun intr-un castron.Se condimenteaza si se adauga dressingul.Se amesteca cu grija pentru a nu se sfarama cartofii.


Pe un platou se aseaza salata de cartofi,se presara patrunjel,langa se aseaza 1 bucata de piept de pui taiata pe jumatate si paine prajita HapiHap

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pranzul HapiHap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Crista_Luca 1

23.10.2010, 09:44

felicitari, e un pranz delicios .... il pun la fav, daca imi permiti ...si nu uit sa las 5 furc

Crista_Luca 1

23.10.2010, 09:45

si ...bine ai venit printre noi

eclerash 1

23.10.2010, 12:12

arata foarte bine!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gulas de pui cu ciuperci