Pui pe sticla

de gaby_gabytza in Pui, 10 Oct 2011 | 4118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui potrivit
  • 2 cubulete branza topita
  • sare
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru pui
  • 20 g unt
  • cimbru
  • oregano
  • rozmarin
  • putina zeama de lamaie
  • o felie lamaie
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Se pune intr-o sticla apa, felia de lamaie, cimbru,1 foaie de dafin, 2 catei usturoi taiati feliute. Amestecam intr-un bol cuburile de branza, boia de ardei iute, condimentele, oregano, untul, rozmarin, zeama de lamaie, 2 catei de usturoi pisati, putina sare. Ungem puiul cu amestecul obtinut(eu am uns puiul si in interior) si aranjam puiul pe sticla. Dupa dam puiul(eu am pus puiul intr-o tava mai inalta,am adaugat apa si 1 lingura de ulei) la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pui pe sticla-0
Pui pe sticla-1
Pui pe sticla-2
Pui pe sticla-3

COMENTARII (23)

mihaelar63

mihaelar63 1

20.11.2011, 18:14

Super gustos , aromat si rumenit

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

27.11.2011, 15:55

mentasirozmarin

mentasirozmarin 1

19.12.2011, 19:52

vai, cat de bun poate sa fie...
il faceam foarte des cand eram studenta, acum am cam uitat de el, dar noroc cu tine, ca mi-ai adus aminte

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!