Pui pe sticla

de gaby_gabytza in Pui, 10 Oct 2011 | 6366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui potrivit
  • 2 cubulete branza topita
  • sare
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru pui
  • 20 g unt
  • cimbru
  • oregano
  • rozmarin
  • putina zeama de lamaie
  • o felie lamaie
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Se pune intr-o sticla apa, felia de lamaie, cimbru,1 foaie de dafin, 2 catei usturoi taiati feliute. Amestecam intr-un bol cuburile de branza, boia de ardei iute, condimentele, oregano, untul, rozmarin, zeama de lamaie, 2 catei de usturoi pisati, putina sare. Ungem puiul cu amestecul obtinut(eu am uns puiul si in interior) si aranjam puiul pe sticla. Dupa dam puiul(eu am pus puiul intr-o tava mai inalta,am adaugat apa si 1 lingura de ulei) la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

20.11.2011, 18:14

Super gustos , aromat si rumenit

Dana_Retetegg 1

27.11.2011, 15:55

mentasirozmarin 1

19.12.2011, 19:52

vai, cat de bun poate sa fie...
il faceam foarte des cand eram studenta, acum am cam uitat de el, dar noroc cu tine, ca mi-ai adus aminte

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor (facut pe sticla),cu garnitura de legume