Pui pe sticla

de gaby_gabytza in Pui, 10 Oct 2011 | 4216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui potrivit
  • 2 cubulete branza topita
  • sare
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru pui
  • 20 g unt
  • cimbru
  • oregano
  • rozmarin
  • putina zeama de lamaie
  • o felie lamaie
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Se pune intr-o sticla apa, felia de lamaie, cimbru,1 foaie de dafin, 2 catei usturoi taiati feliute. Amestecam intr-un bol cuburile de branza, boia de ardei iute, condimentele, oregano, untul, rozmarin, zeama de lamaie, 2 catei de usturoi pisati, putina sare. Ungem puiul cu amestecul obtinut(eu am uns puiul si in interior) si aranjam puiul pe sticla. Dupa dam puiul(eu am pus puiul intr-o tava mai inalta,am adaugat apa si 1 lingura de ulei) la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

20.11.2011, 18:14

Super gustos , aromat si rumenit

Dana_Retetegg 1

27.11.2011, 15:55

mentasirozmarin 1

19.12.2011, 19:52

vai, cat de bun poate sa fie...
il faceam foarte des cand eram studenta, acum am cam uitat de el, dar noroc cu tine, ca mi-ai adus aminte

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor cu bere