Pui Shanghai

de kamy in Pui, 13 Sep 2011 | 7155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ou
  • 1 lg.mustar(cu varf ,sa zic asa)
  • 2 lg.sos de soia
  • sare,piper
  • marar
  • faina
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Punem untr-un castronel,oul,mustarul,sosul de soia,putina sare si piper si batem bine pana se omogenizeaza.Adaugam mararul verde.

Pieptul de pui curatat il taiem fasii,il saram,piperam si-l dam prin faina.Scuturam surplusul de faina,il dam prin amestecul de ou si-l punem la prajit in ulei incins.

Se serveste cu cartofi prajiti si salata de rosii.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu fasole verde si sos de smantana