Pui Shanghai

de MotanLaOale in Pui, 27 Dec 2012 | 57740 vizualizari

 

Vazut, poftit, facut! Bun tare!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri sos soia
  • 2 lingurite zeama lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Pieptul dezosat si fara pielita se taie fasii si se condimenteaza cu sare si piper.


Se bat bine ouale intr-un castron si se amesteca cu sosul de soia, mustarul, sare, piper si zeama de lamaie.


Se pune si faina treptat si se amesteca pana capata consistenta unei smantani groase.


Se pun fasiile de piept in castron si se amesteca bine pana se ung toate fasiile cu amestecul din castron.


Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc fasiile de piept pe ambele parti pana se fac si se rumenesc rumos.


Se scot pe servetele de hartie.


Se pot servi cu orice garnitura, salate sau muraturi.


Eu am mancat cu gogosari in sos.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

MotanLaOale 1

03.01.2014, 19:34

getix 1

11.01.2015, 12:28

Foarte bun, fac si eu azi !

MotanLaOale 1

11.01.2015, 16:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in compozitie de mustar