Mazare cu aripi de pui

de kukibella in Pui, 1 Mar 2012 | 5657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aripi de pui dezosate;
  • 2 cepe;
  • 6 catei de usturoi;
  • 700 gr.mazare;
  • 2 cartofi;
  • 1 fir praz;
  • 400 gr.roşii ın bulion;
  • 1 leg.marar;
  • 1 morcov;
  • 1/2 telina;
  • 2 ling.bulion de ardei(paprika);
  • sare,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • frunze de dafin,
  • piper colorat proaspat macinat;
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu aripi de pui:

carnea se condimenteaza şi se lasa ptr.aprox.10 min.la rece


morcovul şi telina se dau prin razatoare


ceapa,prazul,usturoiul se toaca marunt


cartofii se taie cubulete mai mari.


se prajeşte carnea ın ulei de masline.se adauga ceapa,usturoiul,prazul şi restul de condimente


se acopera cu capac şi se lasa pe foc ptr.aprox.15 min.


se adauga mazarea şi cartofii.daca este nevoie se mai adauga 1 pahar apa.


se lasa la foc mic ptr.25 min.


dupa 25 min. se adauga roşiile ocate şi bulionul de ardei


se mai fierbe ptr.aprox.20 min.


spre sfarşitul fierberii se adauga mararul.

 

TIPS-URI

1

se serveşte cu salata de ceapa cu praz.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Ubulika 1

02.03.2012, 11:46

DIANA B 1

02.03.2012, 14:21

Buuuuuuuuuuuuuun

kukibella 1

04.03.2012, 09:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne de pui