Pui Shanghai

de susu in Pui, 16 Mai 2010 | 6569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 ml bere
  • 75 g faina
  • 2 galbenusuri
  • 2 albusuri
  • sare
  • piept de pui
  • sos de soia  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Se spala pieptul de pui si se sterge bine. Se taie fasii mai subtirele. Se freaca bine galbenusurile cu un praf de sare. Albusurile se bat spuma. Se amesteca berea cu albusurile si galbenusurile si faina treptat. Se sareaza dupa gust.

Fasiile de piept se dau prin acest aluat, se scurg de surplus si se prajesc in ulei incins. Se servesc fierbinti cu sos de soia. Daca se racesc nu mai sunt asa bune. Acest aluat cu bere este foarte fraged pentru aceasta reteta de pui Shanghai.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Sylvia 1

16.05.2010, 17:59

5 furculite Susu , arata nemaipomenit;, imi place tare reteta .

susu 1

16.05.2010, 19:46

Multumesc fetelor. Este un aluat deosebit de pufos datorita berii

lira 1

05.08.2010, 14:35

ce bine arata! cred ca se face si detul de rapid

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!