Pui vietnamez

de -Miti- in Pui, 9 Oct 2014 | 1803 vizualizari

 

O reteta pe care o recomand amatorilor de mancaruri asiatice si celor care vor sa incerce noi arome.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 catei de usturoi
  • o ceapa alba
  • cateva bucatele de lemongrass
  • fulgi de ardei iute sau un ardei iute rosu
  • 1 lingura de fish sauce
  • 1 lingurita de sos de soia dark
  • 1 lingurita de zahar brun
  • 1 lingura de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui vietnamez:

Introducem toate ingredientele,in afara de pui, in recipientul mixerului vertical si pulsam pana obtinem o pasta.


Pulpele de pui,spalate si uscate,le amestecam cu aceasta pasta, le punem intr-o punga ce se inchide ermetic si o punem la frigider. Se lasa acolo peste noapte si din cand in cand scuturam punga,ca sa se patrunda pulpele cu amestecul.


A doua zi,infierbantam gratarul si punem pulpele. Se rumenesc pe ambele parti.


Puteti sa le gatiti si in cuptor,dureaza cam 45 de minute.


Se servesc cu noodles sau cu orez la aburi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui vietnamez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

-Miti- 1

10.10.2014, 09:15

Simona, ai incercat sa il zdrobesti in mojar? Bucatile le poti folosi si la ceai

babi5 1

13.10.2014, 18:55

Sylvia 1

16.10.2014, 15:42

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui in stil vietnamez