Pui shanghai cu cartofi la cuptor

de dakris in Pui, 18 Feb 2012 | 3033 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt pui shanghai:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 50 g susan
  • pesmet
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • cimbru
Pt cartofii la cuptor:
  • 6-8 cartofi medii
  • unt pt uns vasul termorezistent
  • 50 ml ulei
  • 4-5 catei usturoi
  • oregano, busuioc, cimbru
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui shanghai cu cartofi la cuptor:

Pieptul de pui l-am taiat felii subtiri (cam 1 cm grosime). L-am condimentat, l-am trecut prin faina, apoi prin ouale batute si prin pesmetul amestecat cu susan si l-am prajit pe ambele parti pana a capatat o culoare aurie.

Cartofii i-am taiat felii si i-am asezat in vazul termorezistent uns cu unt. Am adaugat uleiul, usturoiul taiat felii, condimentele si apa. I-am tinut la cuptor pana s-au inmuiat si s-au rumenit un pic.

 

TIPS-URI

1

Dupa ce am prajit fasiile de piept de pui, le-am asezat intr-o farfurie pe care am pus vreo 2 servetele pentru a absoarbe excesul de grasime.

RETETA IN IMAGINI

Pui shanghai cu cartofi la cuptor-0
Pui shanghai cu cartofi la cuptor-1
Pui shanghai cu cartofi la cuptor-2
Pui shanghai cu cartofi la cuptor-3
Pui shanghai cu cartofi la cuptor-4

COMENTARII (19)

dakris

dakris 1

19.02.2012, 15:38

Multumesc tuturor pt aprecieri!

mamaieelena

mamaieelena 1

19.02.2012, 17:38

dakris

dakris 1

24.02.2012, 14:18

am uitat sa trec timpul de preparare ... a ramas timpul implicit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!